Női konferencia

„Az ember társas lény, és csak más emberekkel szövetségben, kapcsolatban élhet teljes életet.”

(Arisztotelész)

Miért fontosak a kapcsolataink? Milyen minőségi kapcsolataink vannak a mindennapok fergetegében? Mennyire vagyunk elégedettek a kapcsolatainkkal? Mitévő legyek, ha bizonyos kapcsolataim kevésbé egészségesek? Ezek a kérdések fókuszba helyezik magát az emberi kapcsolatokat, melyek testi-lelki egészségünket is meghatározhatják. 

Mindannyiunknak vannak alapvető szükségletei, és ezek a szükségletek közt ott szerepel a valahová tartozás szükséglete. Szeretnénk biztonságosan kötődni egymáshoz és vágyunk olyan kapcsolatokra, ahol szeretve, elfogadva és értékelve érezhetjük magunkat. Manapság párját ritkítja az olyan kapcsolat, ahol a felek szerepjátszás nélkül vállalják önmagukat. Ez azt is jelenti, hogy szabaddá válok arra, hogy „smink” nélkül lássanak. Mi nők vágyunk arra, hogy ne csak a külső szépséget lássák meg bennünk, hanem a belső szépséget is. Az emberi kapcsolatoknak nem szabadna arról szólniuk, hogy mutatok valamit, de igazából az messze van attól, amit belül élek meg. Nőként rengeteg szerepben kell helyt állnunk, a háziasszony szerepkörtől a segítő feleségen át a munka világában egyaránt. Úton-útfélen elvárásokba ütközünk a világ, a család, a kapcsolatok oldaláról – még ezt is, ezt is és ezt is meg kellene oldanunk, jól kellene kezelnünk, meg kéne bocsátanunk. A mai kor Szelleme, Góliátja ezt próbálja ránk, illetve a kapcsolatainkra erőltetni.  Mert az ember azt nézi, ami a szeme előtt van, az Örökkévaló pedig azt nézi, ami a szívben van. Ebben a szívbéli perspektívában egészséges kapcsolódások születhetnek meg, melyek képessé teszik a kapcsolati csomók oldását, a kezeletlen sebek kitisztítását, és a bizalom újra építését. Fontos számunkra, hogy ez egy olyan „érintés” legyen, ami sok mindent megváltoztat, új alapokra helyez, más perspektívát ad.   Szabad-e haragudni? Ha igen, meddig?  Menjünk elébe a dolgoknak és állítsuk helyre kapcsolatainkat! A megbocsátás nem függ a másik személytől. Ez egy döntés, amit Te hozol!”

Ha úgy érzed szükséged van a kapcsolataid terén helyreállásra – regisztrálj és gyere el a konferenciára. Növekedjünk együtt az emberi kapcsolatainkban!

Örömmel jelentjük be, hogy a Harvest International Alapítvány szervezésében megrendezésre kerül az I. Kontakt Női Konferencia, melyre nagy szeretettel invitálunk!

 

Célunk, hogy egy olyan érintés menjen végbe mindannyiunkban, ami képes kulcsot adni a kezünkbe az életünkben lévő ajtókhoz. 

Az esemény REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT, melyet a csatolt űrlap kitöltésével tehettek meg. 

REGISZTRÁCIÓS LINK: https://forms.gle/z8oNXH5ed5N375zS6

Konferenciánk helyszíne: Bálna Budapest
Cím: Budapest, Fővám tér 11-12, 1093

Parkolás: a Bálna mélygarázsában (LIMITÁLT!), illetve a környező utcákban.

Normál jegy: 4.700 Ft
Támogatói jegy: 9.900 Ft

HARVEST INTERNATIONAL ALAPÍTVÁNY 
Bankszámlaszám: 70600140-11111984. MBH Bank

Megjegyzésbe írd be: NEVED, Kontakt adomány

További információért keresd: harvestalapitvany@gmail.com

Kontakt konf
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x